lördag 6 augusti 2016

Porslinsfestival 2016.

Tydligen så är inte folk så morgonpigga eller så var det något annat, vädret kanske!
För strax efter halv elva på lördags förmiddagen var det i princip tomt på Porslinsfestivalen, men troligen hade den inte riktigt kommit igång. Vi får väl se vad lokalmedierna skriver.. Som vanlig var vi inte överens när jag senare läste i NLT: "Mycket folk, bra stämning och massor av roliga saker att se och göra." Inte under min tid på festivalen i alla fall..
För min del så imponerar inte en Porslinsfestival, det fodras något mer också, varför inte mat.. På torget var det lite mer rörelse och bordet med de bär och svampplockande damerna bågnade av kantareller och blåbär..
Handlade lite av dem och drog hem för att lasta av och snabbt dra vidare till Motorstadion och kolla in när Carl Philip körde karting.. Gick inget vidare han kom näst sist..
Missade totalt att ta namnet på dem på scen men kommer väl i lokalmedia.. De var väl inte alltför motiverade inför tomma bord och stolar..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...