lördag 27 augusti 2016

Modulhus gänget.

Nu kan vi läsa att "Arga snickaren" Anders Öfvergård går in i Bert Karlssons satsning på billiga modulhus från Polen. Företaget heter Mobile Homes Sweden.. Den nya delägaren har ställt krav på vilka material som husen ska byggas med. Inte i plast utan i trä..
Man tror det finns en marknad för detta i Sverige och vill satsa stort, om det blir upp som en sol och ned som en pannkaka får vi väl se.. Det är väl inte det första projekt som den gode herr Karlsson varit inblandat i som haft den utgången i så fall..
Öfvergård har vad som uppges köpt in sig med tio procent i bolaget som skall sätta upp modulhus.. Om marknaden med asylsökande sjunker tänker man sig modulhus för ungdom, då återstår väl bara att finna plats för dessa.. Kommunerna har väl inte så många attraktiva platser att erbjuda hus som tar yta men med mindre antal lägenheter.. Så spelar vad hyran går på in också, samt läget..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...