måndag 22 augusti 2016

Köpstaden Skara

2012 skrev denna blogg om Köpstaden ute på Skara Sommarland.. då var tongångarna: "Nu skrivs sista kapitlet om den krisstämplade Köpstaden i Axvall. Ägaren Parks and resorts har beslutat att hela anläggningen ska rivas. – Beslutet är fattat, och elen har stängts av. Men vi har inte bestämt något datum för rivningen. Det kan dröja något år, säger Skara sommarlands marknadschef.."
Men vad jag vet så står det ännu kvar.. Fick upp ögonen på en artikel i SKLT.. Som inte talar om någon rivning..
Förfall.. till Köpstaden, kommer inga besökare.. Istället står det stängda köpcentret och förfaller. Någon plan för vad som ska hända med Köpstaden finns i dagsläget inte..
Så tydligen har det inte beslutats om någon rivning.. Istället skrivs det, "Någon tidsram för när det kan komma ett beslut om Köpstaden finns i dagsläget inte."
Så besökare till Sommarland kommer nog att få se ett misslyckat kapitel i förfall länge ännu.. Där som man besökt så många gånger, handlat och fikat bland massor av folk.. Men det var innan det växte upp större köpcentrum det.. Bland annat i Lidköping..

1 kommentar:

Anonym sa...

kan va dags för lidköping att bygga upp ngt som commers i skövde. tror att stan hade fått mer besökare och fler hade handlat i lidköping ist för skövde och trollhättan.

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...