måndag 29 augusti 2016

Gottis upphör.

Nu meddelas det att butiken Direkten Gottis upphör.. Butiken stänger för gott den 8:e september 2016.. Tack för den tid som varit är kommentaren på hemsidan..
Man flyttade rakt över gatan där sedan Waynes coffee shop senare kom till, men nu så är snart båda borta.. Såvida inte någon annan tar över denna butik vill säga.. Men enligt ägaren så är det för lite intäkter i förhållande till utgifterna.. Det är nog fler butiker som har det problemet inte minst i centrum..
Det är känt att företagarna kämpar med höga hyror i centrum, fast det inte nämns här.. Kanske de som vurmar för ett "Levande centrum" tillsammans med "Tillväxt Lidköping" skulle ta sig en överblick.. Å andra sidan drivs spel och dobbel numera i huvudsak via internet.. Vikande kundunderlag nämns, förutom onsdagar och lördagar tar sig inte många fram..
Waynes lokalen har ännu inte fått någon ny hyresgäst, i alla fall är skylten "Att hyra" fortfarande uppe, har talats om att förhandlingar pågår.. Och så försvinner kanske Direkten Gottis också..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...