tisdag 30 augusti 2016

Boende i Lidköping

Vi läser ofta om bristen på bostad i Lidköping och nog är det brist om än inte total.. Söker du efter tomt t.ex. i områdena utanför tätorten Lidköping så finns det kvar.. Men söker du inom tätorten är det värre.. Kollar du på "Sjölunda äng så möts du av: "För närvarande finns inga lediga tomter i området." Men jag vet att man nu håller på och planerar där.. Man hade en stor stöld där på den arbetsplatsen.. Tomtkö Lidköping..

Även vad gäller hyreslägenheter så finns det om än inga mängder, såg nio lediga lägenheter på en sida från Senäte och AB Bostäder, från sex rum och nedåt.. Blocket hade någon annons också..
Det finns säkert flera än dessa nio lägenheter då det är svårt att överblicka totalt, det finns även på den privata sidan där man hyr ut..

Bygget PEAB bygger vid Tusenfotingen går vidare och det har kommit en bit.. Snart förväntar man sig väl att kraftigt försenade få komma igång på Lidåker också, även där PEAB.. Såg man kört ut arbetsbodar dit så man tror väl på ett klartecken inom senast en månad.. Sedan kan man inte överklaga mer..
Långt fram i tiden har vi fler projekt på gång men de är det ingen ide att ta med i tankegången på länge ännu.. Då skal Lidköping var långt framme vid de 45 000 man säger sig sikta mot 2030..
Om man får säga som politikerna "Vi nådde inte ända fram"...

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...