onsdag 24 augusti 2016

Ballonguppstigning på Nya stadens torg.

Såg en annons om ett "affärs-jippo" på torget fredagen den 26-augusti med ballonguppstigning om vädret tillåter.. Kollar man på Klart.se så visar de växlande molnighet med regnskurar med en behaglig temperatur på 22 grader på eftermiddagen.
Om det är gott nog för ballongen vet jag inte, det måste väl vara blåsten som är den största faran..
Restaurang The View skall ha tält med tillbehör, Företag i Kopparporten är med samt Mekonomen.. Husvagn-Svensson visar husbilar och en del annat smått och gott.. Får se om det drar folk..
Det har varit många "förlustelser" runt torget denna sommar och det är väl bra.. Att locka fram folk vid tider då centrum och torget skulle vara i princip stendött kan aldrig skada..
Nu har vi ju ett offentlighetens hus alldeles vid torget så då är den biten avklarad även om t.ex. bibblan är stängd.. Även på andra sidan "älva" finns det ännu ett offentligt hus..

Arkivbild.
Det är Ballongflyg i Skaraborg som står för eventuell ballonguppstigning.. Där kan man normalt flyga ballong vid beställning. Vilket tar ca en timma, som går att kombinera med picknick, Champagne, diplom och även försäkring ingår.. Man får för det nöjet betala 3 450 kronor.. Tror det inkluderar två stycken..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...