tisdag 19 juli 2016

Vårt väder.

Väder är väl egentligen inget att skriva om men kan inte låta bli när vi tydligen åter skall få skön värme.. Det har varit lite trögt på den fronten ett tag nu efter det var riktigt härligt en tid..
Det ser ut som härliga dagar med sommar i stora delar av Sverige, säger en meteorolog från väderinstitutet Storm.. Får bara hoppas att detta inte betyder att sedan är sommaren slut.. Förväntar mig många varma dagar även i augusti.. Det är först och främst mitten av den här veckan som ser ut att bli bäst och bjuder på de högsta temperaturerna,.
Och det gäller att passa på, som prognoserna ser ut nu så kommer värmen och framför allt solen bara hålla i sig i ett par dagar..Knepigt att vi inte kan få en längre sammanhängande värmetopp..
Framåt helgen kan det bli en sjunkande temperatur med enklare skurar, men fortfarande väntar generellt en högre temperatur än vi hittills har fått ta del av, trots regnet.. Får tro på det.. Slut med väder "snack" nu..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...