torsdag 21 juli 2016

Tågverkstad rockad.

Vet inte om det är en klantig cirkus eller sådant som man får räkna med när staten är inblandad, kanske både och.. Snarare är det väl en Trafikverks rockad där deras drag är till för att förvirra..

Tågverkstaden som skall byggas vid spåren intill Sockerbruket och som det tjafsats om ett tag nu har stött på patrull "igen".. Nu är det inte Trafikverkets starka ovilja att satsa på Kinnekullebanan rent ekonomiskt.. Utan nu byter man skepnad på Trafikverket och man har inte tagit nödvändigt beslut att arrendera ut en bit mark som behövs för bygget..
Det är det kommunala Näringslivsfastigheter AB som förberett i ett par år, som först tidigare år fick klartecken genom avtal med Västtrafik.. Där tågen numera drivs av SJ..

Så nu blir det ingen byggstart detta år kanske man river den gamla fastigheten, men då får det gå bra och varför skulle det göra det? Byråkratin måste ta flerdubbelt så lång tid som själva byggandet, det är bara så, tänk vad många människor byråkratin skall underhålla.. Nu måste de upphandlingar som påbörjats göras om från börja, du milde..
Vi får se om inte det ser samma ut om tio år när vi blickar ut över spåren från cykelbron.. Blir inte det minsta förvånad..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...