lördag 30 juli 2016

Rykten om f.d. Waynes.

Älskar rykten för att det bara är rykten och inte behöver verifieras.. Knappt har Waynes coffee shop stängt igen förrän det ryktas om att något nytt är på gång.. En Göteborgare sägs det och ett nytta café.. Ja jösses det vore väl konstigt om det inte blev ett nytt café vi är ju svältfödda på dem här i stan!!! Men man skall inte lyssna på vad som sägs på stan, eller?
Men skämt åsido.. Lokalerna är väl anpassade efter den verksamheten, men du e.v. Göteborgare konkurrensen är inte mindre här än i Göteborg, så pass upp..
Det ryktas också om att det hänger på hyreskostnaden och den är väl inte billig någonstans i centrum där hyresvärdarna på vissa ställen tycks tro att det är bara att höja som de vill..
Tänk om det blev ett Starbuck t.ex. men det är inte att tänka på då hade dessa lokaler blivit åt pipsvängen för små för det hade dragit massivt med folk.. Starbuck har fått för sig att det bara går att överleva i större städer och stora köpcentrum.. Om det är 18 stycken som finns i hela Sverige varav nästan hälften i Stockholmsområdet..
Men där har ni åt helsicke ute o reser Starbuck.. Inne i Lidköping centrum kaffestaden nummer ett i Sverige hade ni fått så det räckte och blev över.. Läste ni det Starbucks? Visserligen hade en del andra caféer drabbats, men nu är marknaden en gång så att de starka överlever..

Tids nog får vi även här veta vilka som är modiga nog att öppna..

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...