fredag 1 juli 2016

Ny krock på Skaravägen.

En lastbil och en personbil har frontalkrockat på 184:an, på vägen mellan Skara och Lidköping.. I anslutning till eller strax bortom Vinningakorsningen skriver en del media, andra i höjd med Skogalund norr om Skara ... I höjd med Varnhem skriver GP där man tydligen inte besitter lokalkännedom(togs senare bort)..

. Personbilen skall brinna vid rapporteringstillfället..
– Bilen ska ligga delvis under lastbilen, säger polisens presstalesperson..
Olyckan inträffade klockan kvart över sju på fredagsmorgonen. Den skedde mellan Skara och Lidköping. En lastbil och en personbil är inblandade enligt GT.. Och det skall vara en frontalkrock.. Vilka skador som uppstått vet man inte ännu.. Det kommer väl så småningom..
Personbilen är kraftigt demolerad. Personbilen ska ligga delvis under lastbilen. Stopp på vägen för tillfället.. Bärgningen kommer förmodligen ta lång tid eftersom lastbilen måste tömmas på last..
Minst en person är allvarligt skadad meddelas det.. En person är avliden, men ännu oidentifierad meddelades det senare i SKLT.. Minst en person befaras ha omkommit i olyckan enligt NLT..
Anhöriga är underrättade skrivs det och om mina uppgifter stämmer skall det vara en rörmokare från en firma i Lidköping.

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...