onsdag 27 juli 2016

Garströms återföds.

Nu till lördag(30-juli) kan vi läsa i NLT öppnas åter ett av stans äldsta konditorier, Garströms.. Det är en ung ägarinna med familjestöd bak ryggen som står för ruljangsen..
Bara att önska lycka till i en hård bransch med många aktörer, speciellt i denna stad och i centrum.. Det fodras att man kommer i rätt från början och där spelar kvalité och sortiment på varor och delvis inredning in..
Tanken är att det inte bara ska vara enklare luncher utan också varmlagad mat står det i NLT.. Där skär det sig enligt min mening.. Har mycket svårt att tro att mat skulle tillföra något extra då man inte ser Garströms som ett matställe utan som ett fikaställe.. Men vad vet jag! Gamla Söderströms(la Petit) har väl ett liknande koncept.. Går nu under "Bar och Bistro"..

Nu får vi i alla fall tillbaka ett ställe som Lidköpingsbor alla nu levande har existerat med. Det är bara som sagt att önska lycka till.. Jag skall i alla fall göra besök där..

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...