söndag 31 juli 2016

Matmarknad i Skara.

Skara har förstått det där med marknad, en matmarknaden fanns vid Hötorget med temat världens mat, vilket är meningen skall ta besökarna på en kulinarisk resa till många av jordens hörn... Och tydligen så var det mycket populärt..

Här i stan har vi en Porslinsmarknad som börjar 5-6 augusti och det finns väl de som är intresserade av det. Men många är det inte, då detta bara är en spillra av vad som varit.. Kan man inte också ha en matmarknad vid sidan av eller istället? Det är väl inte en tillställning för Rörstrand allena som anordnas? Vi skall ju vara en kaffestad visa det då tillsammans med mat och annan dryck genom ett "jippo"..

Jag vet när vi för ett bra tag sedan(kommer inte ihåg året) hade ungefär samma marknad här i Lidköping, med rätter från olika delar av världen, vilket var fantastiskt.. Betydligt mer fantastiskt än porslin.. Variationen med mat måste vara större än med porslin och en dirketförbindelse för njutning.. Inget fel på porslin men vid jämförelse med mat kommer det till korta..
Varför inte bjuda in till en "Schwenkgrill" igen tillsammans men annan salig blandning av mat och gärna ett öltält

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...