måndag 4 juli 2016

Lite byggen här och där.

Nu "småduttas" det lite här och var i stan med små byggen som inte är bostäder. På Änghagen utanför El-Giganten har efter många om och men "troligtvis" Burger King bygget kommit igång, i alla fall har man nu inhägnat och rivit upp asfalten där..
Liten bit bort bakom Mio möbelvaruhuset håller PEAB också på och grejar i backen, Där skall Mio bygga lager sägs det.. Undrar om då nuvarande lager skall bli försäljningsyta, kanske.. För man skall väl inte ha lika stort lager som butiksyta! Även om ett möbelvaruhus måste ha tillgång till lager mer än vad många andra butiker måste ha..
Hoppar vi sedan en bit söderut blir det väl till området kring Margetelund där AB Bostäder har delar av sin verksamhet för t.ex. fastighetsskötare så bygger man där ett nytt förråd för AB Bostäders olika maskiner som de använder.. Då blir fler samlade på en plats..
Har sett på min "inspektionsrunda" på cykel fler ställen där man grejar, men har glömt var det var..

Bakom Mio anlägger man ett nytt lager som verkar bli rätt så stort, om det nu enbart blir lager.. Kanske även personalutrymme..

Och AB Bostäder anlägger ett slags garage vid sitt redan befintliga "krypin" vid Margretelundsområdet...

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...