onsdag 20 juli 2016

Hjul igen.

Varje stad har väl sina "jippon" en del subventionerade av kommunen andra helt privata.. Lidköping har för tillfället sina "motor-torsdagar" som drar folk.. Det är väl några stycken kvar..
Nasco Yankee Meet i Falköping är en annan tillställning.. Det innebär öltält, aktiviteter och en massa bilar.. — Det här är något för alla, säger man på Nasco Yankees Falköping..
Lördagen den 30 juli är det dags för motorfest och cruising i Falköping som blev en folkfest.. Stor utställningen på flygfältet med många som kommer från när och fjärran för att ställa ut sina veteranfordon under Nasco Yankee Meet..

Sedan den 11 augusti 2016 är det dags för ett annat populärt välbesökt evenemang denna gång i Lidköping då "Hjulafton" släpper lös.. Inga öltält vad jag kommer ihåg kanske med tanke på krögarna runt centrum..
Man har en förhoppning på att 25 000 personer kommer fram, ungefär i klass med när Ostindiefararen Götheborg var här.. Då var det verkligen knôkat.. Så det blir svårslaget..
Det blir svårt att slå den tillströmning som var när Ostindiefararen kom som sagt.. Melodifestivalen ett annat evenemang som drog mycket till centrum och då Hjulafton.. Det är väl väderkänsligt också..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...