onsdag 27 juli 2016

Hej då värmen.

Egentligen är det ganska trist och skriva om väder, men det är ju ett allmänt samtalsämne så har vi haft en underbar vecka nu bakom oss..
Men nu kommer dysterkvistarna till tals.. "Svalare luft närmar sig västerifrån tillsammans med en kallfront som i natt drar in över Västkusten med en del skurar." Och en tiogradig sänkning av temperaturen.. Vilket nog redan har påbörjats..
Det är väl bara att acceptera och hoppas på en snar återkomst av värmen..

Livet på en balkong under varma kvällar.. Själv har jag en balkong så det blir ingen grillning, skulle nog inte gillas av balkong-grannar intill och över samt bostadsbolaget.. Men även en balkong kan ge helt ljuvliga kvällar fram på kvällskvisten.. Nackdelen är att den vetter åt söder så det blir olidligt varmt där mitt på dagen..
Men efter klockan 17.00 kan man krypa ut där och ofta då i sällskap med öl eller något annat och något att äta.. Även social gemenskap är mycket trevlig ute på en balkong..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...