onsdag 6 juli 2016

Förbud mot överbeläggning på NU-sjukvården.

Vi kunde läsa om hur Skaraborgs sjukhus flyttar patienter mellan sjukhusen när det blir brist på platser.. Blir det fullt i Skövde och är tomt i Lidköping kan vi tvingas flytta patienter sade man..
Nu kanske det kommer att utnyttjas än mer för Arbetsmiljöverket har utfärdat förbud om överbeläggningar, visserligen gäller detta inom NU-sjukvården men om situationen blir densamma här så..
Korridorer, expeditioner, undersökningsrum, dagrum och duschrum. De är platser som från och med den 1 oktober inte får användas som vårdplatser för överbeläggningar. Förbudet gäller för område 1 inom NU-sjukvården.. Är det fritt fram på andra platser då?
NU-sjukvårdens presschef menar att effekterna av Arbetsmiljöverkets beslut kan bli längre resvägar för patienterna.. Då kan du hälsa på oss i Skaraborg, där kan det redan vara ett faktum.. Skall du föda barn har man för länge sedan tagit ifrån folk den möjligheten här i stan.. En kommun på nästan 40 000 betros inte ett BB..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...