onsdag 13 juli 2016

Dåligt vatten i Tun.

Läste i NLT att det är dåligt vatten i Tun, kan bli rostbrunt.. Och är det något som man är starkt beroende av så är det rent vatten.. Ännu mer om man har barn..
NLT: "I början av hösten ska politikerna i teknisk servicenämnd ta upp frågan om att bygga ny vatten- och avloppsledning till Tun. Om de säger ja, kan det ändå dröja flera år innan ledningen är klar och Tunborna har ledsnat på att vänta. De vill ha en akutåtgärd.."

Det har man absolut förståelse för de i Tun som är irriterade, men tydligen av någon anledning kan det ta tre-sex år innan det blir avhjälpt..
Undrar hur lång tid det tagit om området där ansvariga tjänstemän/politiker bodde hade drabbats? Några veckor?? Filter hade i alla fall kommit upp med blixtens hastighet i de flesta fastigheterna..
Ner i backen för tusan kommun, det kan väl inte vara någon raketforskning att fixa nya ledningar, om inte temporärt så provisoriskt tills det blir slutgiltigt löst..

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...