fredag 8 juli 2016

Bra lösning för centrum.

Nu plockar man bort lite arbetsbodar på parkeringen för Orionhuset.. Det hus som stod tomt länge och väl efter bibblan flyttade men som fick sin upprustning när det kom ny fastighetsägare..
Nu tar man bort arbetsbodar om än inte alla för troligen börjar arbetet fodra mindre personal.. Kvar är att Nordea-banken skall in, om det var oktober och lägenheterna högst upp skall väl också färdigställas..
Detta bygga man skyllde på att de försenade Burger King bygget, men det bygge har nu kommit igång.. Företaget klarar tydligen inte av att ha för många järn i elden eller så var det en ursäkt för något annat..
Lastbilen med kran hämtar bodarna, alla eller delvis, stannade inte för att kolla vilket det blev.

Det blev en bra lösning för centrum med Orionhuset och med en känd efterträdare till HM i Kopparporten(Cubus).. Nu får man kolla efter ersättare till Waynes coffee shop där man har lokal att hyra..
Några lokaler som verkar stört omöjligt att få uthyrda är den på Skaragatan där Gamlestadens livs låg och på Framnäs centrum där möbelvaruhuset(EM) en gång låg.. De är de verkligt "tomma långkörarna" i stan för tillfället..
Och så har den offentliga toaletten vid Nya stadens torg också påbörjats..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...