torsdag 2 juni 2016

Modullägenheter upprör

men vad skiter inte kommunen i det!!
Planerna på att bygga modullägenheter vid Lilleskogs skola upprör många föräldrar i området. Marken borde reserveras för en gymnastiksal, tycker föräldrarådet.. – Vi har haft ett stort tålamod men det är slut nu, säger de.. Men det är nog tyvärr kört, som det är i de flesta fall där kommunen ställs emot boende i närområden och flyktingmottagande.. Där finns ingen vetorätt..
Istället kommer det smått cyniska svar som Mario Melani (S) som påpekade att det oavsett inte var aktuellt att bygga en gymnastiksal vid Lilleskog för tillfället.. Och då är det slutgiltigt eller??
– Det finns ingen och har aldrig funnits en sådan plan. Istället har vi försökt samordna med andra lokaler. Om det inte fungerar får vi ge förvaltningen i uppdrag att se hur det kan fungera bättre säger han.. Så då bygger man modulhus som skall stå runt tio år, minst..
Allt är bättre utan att lyssna på folk i området, men det kommer en tid med val till kommunfullmäktige och då kan man komma ihåg hur intresserade vissa politiker var.. Men under ett val så lyssnar man så bra från politiker, bara det att vi kommer ihåg vad som varit och jämför.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...