lördag 25 juni 2016

Midsommar afton 2016 över.

Då kan även midsommarafton 2016 läggas till handlingarna och faktiskt samarbetade vädret perfekt.. Var en stund i Örthahsparken och dit kom det en hel del folk, köpte en fika och hembakat..
Lyssnade en stund på The politicans men stannade inte till man reste stången, låg tyvärr efter hemma med förberedlser inför balkong-festen..
Läste att det varit mycket folk på Läckö slott också och lika bra väder där, en underbar miljö kanske inte så förknippad med midsommar precis även om det pågått sedan 1983, men som sagt härlig omgivning..
För Lidköpingspolisens del så har flera fyllerister tagits om hand, men det vore väl konstigt om inte det hände en midsommarafton.. Däremot så skall man inte behöva räkna med skadegörelse.. Butiken Elvira på Järnvägsgatan har utsatts för skadegörelse då ett fönster krossats.. Dumma tilltag, kanske under alkoholens töcken..

Och i vår grannstad Skara hade man midsommartraditionen i Fornbyn (var annars).. Vad skulle Skara vara utan midsommar i Fornbyn? Undrade någon och så är det nog. Behövs egentligen ingen bild från midsommar på Örthagen, det är samma bild från år till år, men här en en färsk ändå.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...