fredag 24 juni 2016

Midsommar 2016.

Trevlig midsommar på er.. Även om vädret till början inte enligt prognosen skall bli så bra med regn fram på dagen så skall det bättra sig framåt kvällen.. Det kanske sätter lite sorti på midsommarfirandet på t.ex. Örthagsparken, Skogshyddan eller Sjölunda beroende på om regnet håller sig borta.. Själv blir det en liten stund på Örthagsparken, vi får väl hoppas att The Politicians kan göra sitt uppträdande och att barnen får sin dans runt stången som på de andra platserna..
För min del blir det senare på dagen lite gemensamhet a la balkong där vi inte är så beroende av väder men klart en skön kväll är aldrig fel..

Skönt är att tiden man låg i trafikköer ner till kusten sedan länge är över och man numera rör sig inom en snäv "hemmakrets" under midsommar.. Reser ut i världen gör man vid andra tidpunkter..
Nu blir det till att fixa lite inför kvällen med att bland annat göra Västerbotten-ost-paj, och annat tillbehör för att ta sig an portvinet.. Något som inte var tänkbart på ungdomens ljuva tidevarv hehe..
Som sagt trevlig midsommar på er och fira den efter bästa förmåga, liksom julafton har vi alla vårt sätt att fira på, kanske några inte firar alls.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...