torsdag 30 juni 2016

Fabriksbutik med mat.

Såg i tidningen att Bert Karlssons "matlagningsfabrik" öppnat för att sälja mat till allmänheten och den kallar sig "Fabriksbutiken".. Kanske inte ett namn som för tankarna till god mat precis, men jag tänkte, va tusan kan väl kolla..
Inne i butiken fanns det lite smått och "gott", nästan som Dafgårdsbutiken i mindre format.. Dafgårdsbutiken som just nu har upphört har jag för mig.. Tillfälligt eller för evigt får vi se..
Men här i dessa lokaler om ni drar längst ut på Sockerbruksgatan och följer svängen vid Fors Foder där gatan heter "Matrosgatan" så längs ut på den gatan nästan intill vattnet ligger denna "fabrik".. Låg det inte en fiskehandel där en gång?

Nog var det billigt alltid om man jämför med butikspriser och kvalitén får väl var och en bedöma.. Det fanns ett litet sortiment av färdigmat, glass, drycker, färdigmat i förpackningar och en del annat.. Kan inte avgöra hur mycket billigare det är men troligtvis är det billigare.. En portion fläskfilé med potatisgratäng och något stänk med grönsaker på strax under 600 gram kostade 49 kronor.. Så fanns det andra portioner med andra rätter som var billigare.. Lägsta priset jag såg på dessa färdigportioner var 29 kronor.. Läste om att man hade samarbete med Köttex i Götene..
Nu skall jag senare smaka vad jag fick för 49 kronor som avgör om det är värt att åka dit mer gånger.. Varifrån råvaran kom glömde jag att fråga eller kolla efter..
Här ute på Matrosgatan hittar ni "Fabriksbutiken", allra längs ut innan vattnet tar vid..

Tidigare artikel... Mat-outlet a la Bert.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur smakade maten ?

Leif Johansson. sa...

Helt acceptabelt, kan inte begära någon gourmet mat för det priset :)

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...