fredag 10 juni 2016

Bäst och sämst.

Inget direkt med Lidköping och göra än att vi även bland Lidköpingsbor är kunder, till och från..
Svenska folket har sagt sitt om vilka bolag man gillar eller ogillar, enligt Dagens industri..
Bästa företagen.
1. The Body Shop.
2. Ikea.
3. Volvo Cars.
4. Lantmännen.
5. Ica.

ICA där man med jämna mellanrum handlar, finns inget direkt att anmärka på.. De jag någon gång kommit kontakt med är IKEA och Volvo, där finns väl ingen större kritik heller..

Sämsta företagen.
76. Media Markt.
77. Telenor.
78. Tre.
79. Svenska Postkodlotteriet.
80. Ryanair.

Skulle villa lägga till Vitae-pro en produkt som lovar mycket mer än vad den kan hålla.. Av dessa så kör jag med Tre i mobilen och det är väl inte perfekt precis men heller inte kaputt.. Att Svenska Postkodlotteriet och Ryanair är bland de sämsta kan man förstå när man läser media..

Vid andra undersökningar har Systembolaget en första plats bland bästa företagen, trots massa korkade lagar.. Och Vattenfall det sämsta.. Där får man förmoda att tjafset om miljön spelat in och inte en bedömning av företaget som sådant.. Ofta med politiska förtecken som alltid när staten är inblandad..
Systembolaget har trots att politiker ser oss som presumtiva alkoholister som inte kan sköta oss själva en god service och oftast ett gott bemötande.. Även om de som monopolföretag inte behöver ha det..

Inga kommentarer:

Body shop

 med butik i Lidköping läggs ner.. Skönhetskedjan lägger ned verksamheten i Sverige.. En gång i tiden var man populärast i Sverige det var å...