tisdag 3 maj 2016

Vattentornet i Skara.

Det gamla vattentornet ska ståta i Skara länge till. Nu planeras det för en renovering. — Det är ett landmärke och betydande del i hur Skara ser ut, det är viktigt att få i skick, säger man..
Kanske man även från Lidköpings kommun snart också skall börja agera för vårt vattentorn.. Som det är nu får man avskärma runt om för att skydda mot nedfallande stenar, det är inte värdigt en gammal kämpe.. Nog är väl även vårt vattentorn lika mycket ett landmärke som i Skara..

Artikel innan... Vårt gamla vattentorn..

Det har höjts fantastiska förslag om restaurang högst upp och även om bostäder.. Kanske inte genomförbart, men nog borde man väl kunna göra en uppgradering av tornet om inte för annat så för att man skall kunna gå upp i tornet som man kunnat innan.. Det kan väl inte vara så svårt.
Det går i alla fall inte att blunda och låtsas det inte finns när nu tidens tand angriper.. Då kommer bara en rivning av det återstå. Det är det nog inte många som vill..
Tornet har funnits där hela tiden av vårt liv och även har det en bild att fylla.. Det blir svårt att flytta till Limtorget så det är bara en renovering som skall till om man är intresserad att bevara.. Nog vore det tomt här utan denna syn..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...