söndag 8 maj 2016

Det jäser igen.

Åter kan vi läsa om att det jäser i en kommunal organisation denna gång räddningstjänsten i b.la. Lidköping.. För några år sedan var det turbulens på socialförvaltningen i Lidköping, där vissa politiker inte tyckte anställda borde klaga..
På båda ställen verkar det vara problem med den högsta ledningen så även nu på räddningstjänsten.. Fackförbunden Kommunal och Vision vände sig till Arbetsmiljöverket för att få hjälp med att förbättra arbetsmiljön på räddningstjänsten i Lidköping.. Facket hänvisar också till den medarbetarundersökning som gjordes tidigare i år och som visade röda staplar för ledningen, det vill säga att förtroendet för ledning och chefer är lågt hos personalen..
Om ledande politiker väljer att smyga undan denna rapport också återstår väl att se.... och om ledningen på räddningstjänsten har skygglappar..

Men vad vet en utomstående... men jag vet vad dålig arbetsledning ger för resultat.. Vi behövde inte bry oss om att politiker skulle agera utan kunde göra det direkt och utan tassande och svansande politiker runt problemet..
UTBYGGD RÄDDNINGSTJÄNST.

Inga kommentarer:

Körkort!

Jag gick till en butik vid torget i Lidköping som hjälpte mig med foto och att sätta in det på ansökan om förnyelse jag fått.. Kommer inte i...