fredag 22 april 2016

Utbyggd räddningstjänst.

Nu har kommun ute anbudsförfarande på om och tillbyggnad av brandstationen i Lidköping, vi får hoppas det inte blir ett polishus fiasko av det hela.. Men här är inte staten inblandad så det ligger väl i egna händer så att säga..
Senast den 12-maj skall anbuden vara inne och sedan tar skrivbordsarbetena vid och byggstart har jag inte läst när det beräknas.. När Hamnstaden påbörjas kanske!!!
Det jäser bland brandmän lite varstans i Sverige.. Bland personalen i Skara och Götene så var/är kritiken hård mot såväl ledarskapet som bristen på övning för brandmännen. Om inget görs menar brandmannen att många kommer att sluta. Har läst om att man även i Lidköping har framfört missnöje..
Om en utbyggnad här åtgärdar visst missnöje vet jag inte men det blir väl inte sämre i alla fall.. Men klart är det problem med ledarskapet då lär inte en utbyggnad hjälpa..
Det är inte bara nya fina brandbilar som behövs utan utrymme för dem också.. Och om staden växer som förväntat blir det väl inte mindre med bilar.. Så länge inte staten tar över..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...