torsdag 7 april 2016

Lite utvändigt arbete på Änghagens köpcentrum.

Nu skall man på Änghagens köpcentrum ändra lite med de "bassänger" med vatten som finns där.. Delvis därför att det samlas skräp i dem för vattnet är stillastående..
Nu skall man göra ett prov utanför Rusta butiken och nedåt mot Harald Nyborg butiken, med att gjuta en platta mellan bassängerna, där det under blir ett hålrum så vattnet kan rinna.. Då blir det liksom ett litet vattenfall vid nästa bassäng och då är det mening att en del skräp skall spolas med.. Och det hela avslutas i dammen längre bort tror jag, tyvärr frågade jag inte det.. Men någonstans måste vattnet rinna..
Att något behövdes göras för att inte det skulle se ovårdat ut i bassängerna är helt klart.. Då hade det varit bättre att anlägga gröna ytor istället för bassängerna..

Troligtvis kommer man inte helt ifrån att rensa bassängerna ibland då det kommer att hamna "tyngre" skräp däri som sjunker och lägger sig på botten.. Håll Sverige rent gott folk..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...