fredag 15 april 2016

Köpa en gammal byggkran??

Fick ögonen på en artikel i NLT där det stod: – Vi ska köpa en gammal byggkran och ställa upp den i Lidköping för att visa att vi menar allvar och för att hålla modet uppe.. Det säger Nils Enström, avgående ordförande i bolagsrådet..
Sätta upp en kran för att hålla modet uppe?? Varför skulle vi behöva det? Alla vet väl vad byråkratins kvarnar mal.. Från tjänstemännens bord-politiker-förberedelser-byggande.. Synkronisera istället visioner med tidsaspekten och skena inte iväg..
Kan också uppfattas som en avsaknad av byggande i stan.. Symbol en gammal byggkran, måste sätta upp en kran för det finns inga.. Spara de pengarna till tårtkalas, när hamnstadens första hus invigs..
"Ketchupeffekten", kommer sägs det om något eller några år och då jäklar.. Då kanske vi till och med har Biltema och kanske Burger King är byggt.. Kanske till och med parkeringen bakom Åhléns fått ett ansikte där det stolta polishuset en gång föreslogs ligga...

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...