måndag 4 april 2016

Ingen lösning för Kråks värdshus..

I slutet av 2014 kunde vi läsa om det anrika Kråks värdshus som gått i konkurs. Kråks värdshus blir troligen utställningslokal istället för restaurang. Det var beskedet när styrelse och ledning försökte staka ut det framtida vägvalet för Västergötlands museum i Skara skrev man då..
Idag kan vi läsa att, det finns ingen lösning i sikte för Kråks värdshus. Det senaste förslaget gick i stöpet och museet letar fortfarande efter nya intressenter..
Något som försvårar det hela är att det saknas ett fungerande kök och det som finns nu måste rustas upp och kräver en viss investering.. Flera är de gånger man varit där bland annat på ett bröllop.
Västergötlands museum står som ägare till Kråks-fastigheten och man säger "— Om någon är intresserad kan vi tänkas oss att få till ett samarbete. Vi har egna program och kan bland annat lägga konserter och visningar på Kråks."
Så har ni några planer så ta kontakt innan Bert Karlsson kniper det......

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...