torsdag 28 april 2016

HM invigt.

Ja så var då HM.s varuhus invigt i Orionhuset och man var naturligt tvungen att knata fram och kolla.. För dagen hade man hyrt in Securitasvakter för att hålla massan i tukt och förmaning.... Och folk kom det, var där redan strax efter tio och om inte knökat så många var det..
Med så mycket folk får man ingen bra överblick men nog är det mest åtråvärt för den kvinnliga delen av befolkningen vad jag förstår.. Även om det fanns för "Mauritzar" också.
I det gamla fanns det inget för fullvuxna män vet inte om det är samma här.. Kan tänkas vi inte är köpstarka nog..
Men hur som helst, stort var det och det blir att gå tillbaka när man kan få en bättre överblick, då det inte behövs Securitasvakter längre..
Så har då huset fått sin största hyresgäst, nu väntar man på Nordea om inte de får kalla fötter efter all turbulens.. Högst upp fortsätter man med lägenheterna..


Ett signum för HM är rulltrappan så ock här som ses på bilden.. Den gamla på Kopparporten monterar man idiotiskt nog bort när Cubus drar in..

Inga kommentarer:

Portal påkörd.

 Det var tur att jag inte var ute och åkte med min permobil när portalen rasade hade den ramlat över mig då så  skulle det gått mycket illa....