onsdag 20 april 2016

Hedvall avgår.

Nej inte som S-ordförande ännu...
Västergötlands travsällskap hade sin årsstämma på Axevalla.. Kjell Hedvall avgick då som ordförande.. 2006 utsågs Lidköpings kommunalråd Kjell Hedvall till ordförande på Axevallatravet. Han hade dessförinnan varit engagerad i Axevalla och travet i 25 år skriver media..
Och inom en inte alltför lång framtid avgår han väl även som S-ordförande i Lidköping, kan tänkas att han ser över sitt liv inför 65-årsdagen.. Något finns säkert kvar ändå, hästintresset förmodligen och för Lidköping..
Det är väl inte dags att resa någon "runa" för honom på ett bra tag ännu men nog är tiden ikapp även här och turerna har varit många.. Någon gång kommer man till ett avslut för det livet för att påbörja ett annat..
Om det blir pensionering kan jag trösta med att det är underbart.. Var lite rädd för detta då jag gick i pension, speciellt att man skulle sakna det sociala livet man hade på arbetsplatsen..
Men fyller man påsen med något så är livet efter pension helt perfekt.. Umgås med nära o kära, fotografera, släktforskning, resor ute i världen och många små ting som att gå fram på stan och t.ex. fika och allt detta har man tid till..

Inga kommentarer:

DLG ska spara.

 Sjukhussyndromet har nått skolan nu De la Gardie och när man skall spara drabbar det inga elever.. Det ska finnas tillräckligt med materia...