onsdag 13 april 2016

Hamnstaden.. Problem som inte är problem

Lukten i Hamnstaden har man till stor del löst genom flytt av reningsverket och båttillverkaren Micore anser man.. Och buller är tydligen bara från "fläktar"(?) samt att marken i det nu aktuella området är inte särskilt förorenad. Där man ska bygga finns inga bekymmer.. Vilken klang och jubelföreställning..
Får man bara tid på sig så löses allt vid skrivbordet, lukten får vi ju alla dela på i stan ibland och buller likaså, folk tänker på motorvägar och flygplatser är åsikten.. Inte för jag vet var man finner detta i Lidköping, men kanske allmänt så..
Låt dem hållas ett tag till och alla dessa år av visioner från politiker med Hamnstaden, kommer att ge oss rena Sörgården.. Men man vill inte vara utvecklingsfientlig så jobba på med denna stadsdel, den blir nog bra.. Skulle vara mig helt främmande att inte gilla en utveckling i mitt älskade Lidköping..

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...