söndag 24 april 2016

Aktiviteter på Läckö slott.

Diggiloo drar Lidköping förbi denna gång också och för min det kvittar det, de får gärna vara frånvarande.. Det finns så mycket annat att göra i våra trakter ändå.. Diggiloo gör som staten, man satsar på Skövde...
Ett exempel på att det finns tillräckligt här är Läckö slott, där det erbjudes en del år 2016 och även aktiviteter i Lidköping.. Nu kommer sköna maj och då startar det upp sakta men säkert ute på Kållandsö där även Spikens fiskeläger finns.. Där har man strövat, handlat, fikat, ätit många gånger..
Under maj så öppnar slottet närmare bestämt den 1-maj, vilket sedan följs av händelser.. Bland annat för de med lite äventyrslusta "unik kajakupplevelse i Vänern - all inclusive" den 27 maj, återkommer i juni..
24-26-juni Medeltidsmarknad vid Läckö Slott då även midsommar firas, där får man hoppas på en skön och varm midsommar som är så viktig för den fortsatta sommaren och för en del början på semestern..
Medeltidsmarknaden så den begav sig förra gången om det var 2014.. Där ser himlen blå och vacker ut..
Arkivbild

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...