tisdag 22 mars 2016

Överklagan utan åtgärd.

Naturligtvis gick inte överklagan igenom.. Länsstyrelsen har avslagit överklagan av bygglovet för asylboende i De la Gardie park. Nu ska Berts Karlssons bolag Jokarjo AB börja förbereda lokalerna..
Det gick tusan så snabbt, betydligt snabbare än att hantera de hus som skall byggas på Lidåker, där överklagande möjligheterna verkligen kan dra ut på tiden och då har det ändå gått snabbt säger man. Här i De la Gardie park tog det inte många veckor..
Men i detta fall så är det bara för grannar att acceptera, deras oro tas som vanligt inte på allvar.. Nu är det bara att hoppas på det bästa av situationen och att det hela går lugnt till.. Man kan ju som i Lidåker överlämna till mark- och miljödomstolen..
Bert Karlsson säger att att grannarna inte behöver vara oroliga för störningar!!!
Nu kan det snart förväntas aktivitet här, då har ännu en hyresvärd fått uthyrt lokaler för ändamål de inte var avsedda för. Trots man säger att det är tillåtet att bedriva "vandrarhem"..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...