onsdag 24 februari 2016

Denna blogg

är en helt privat blogg utan någon som helst ideologi annat än att förmedla mina åsikter. I motsats till media som har sin ansvariga utgivare använder jag mig av rätten till yttrandefrihet inom lagens råmärke.
Vill bara meddela att det som skrivs här är i många fall spekulationer och rykten och för den meningen att roa och upplysa.. Så när ni läser här så den där "nypa med salt" skall vara stor, kan det bli helt fel.. Ibland kan man ha turen att träffa rätt i prick bryr mig om pressens etiska regler. Men även om jag inte gör det försöker jag hårt att undvika personangrepp.. Offentliga personer får tåla lite mer.. Om det har slunkit in något så meddela mig och det tas bort. E-post finns vid sidan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är märkligt att bloggen inte heter "underluppen". Vadå lupen?

Anonym sa...

Luren är:perfektparticip av löpa

Unknown sa...

Lupen är perfektparticip av löpa

Leif Johansson. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Leif Johansson. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Leif Johansson. sa...

Under "luppen" står det. En lupp är en form av ett sorts förstoringsglas som används att kontrollera saker genom. Alltså menar jag att jag har vår omgivning under lupp.. Sedan får man ta det som man vill.

Framtidens konversation!

"I december är det 30 år sedan världens första sms skickades i England.. År 2020 skickades ungefär sju miljarder sms i Sverige. Men de ...